ubat-kuat-lelaki-dari-madu-dan-telur-ayam-kampung


Ubat Kuat Lelaki Dari Madu Dan Telur Ayam Kampung


Disini akan ditunjukan cara untuk membuat ubat kuat lelaki yang efektif dan ampuh dengan bahan – bahan tradisional dari nenek moyang kita dijamin tidak menimbulkan kesan samping yang berbahaya bagi kesihatan tubuh kita. Hasilnya amat mengejutkan pasti memuaskan pasangan Anda, ubat kuat sex lelaki ini hanya dihasilkan dari telur ayam kampung dan madu asli sehingga khasiatnya yang sangat luar biasa.


Untuk membuat ramuan ubat kuat tradisional yang bahanya dari telur ayam kampung dan madu asli, kita perlu tahu kandungan didalam telur ayam kampung terlebih dahulu:-


Telur Ayam Kampung Untuk Stamina LELAKISudah berabad telur ayam kampung digunakan oleh nenek moyang kita sebagai salah satu ramuan untuk menambah stamina dalam ubat-ubat tradisional.


Membantu mengatasi kelelahan dan kelesuan tubuh, namun tidak dapat mengatasi seluruhnya karana badan masih memerlukan waktu untuk merehatkan organ tubuh badan.

Itulah alasannya mengapa telur ayam kampung lebih diminati khusunya oleh para lelaki..

Banyak mitos yang beredar tentang telur ayam kampung yang di nilai banyak mengandung kolestrol, sehingga orang menjadi agak ragu mengkonsumsinya secara rutin , padahal semua itu salah besar. Telur ayam kampung memang memiliki kandungan kolestrol yang tinggi namun kolestrol yang terkandung di telur ayam kampung bukanlah kolestrol jahat, justru kolestrol yang terkandung di telur ayam kampung adalah kolestrol baik yang berguna untuk tubuh kita.


Pria yang akan menghadapi malam pertama biasanya telah mengkonsumsi 1-2 telur ayam kampung yang dicampur dengan madu, sebagai suplemen yang akan menjadikan badan menjadi tidak cepat lelah dan selalu bertenaga setelah banyak digunakan pada waktu berhubungan intim pada malam pertama.


Telur ayam kampung sebagai jamu ubat kuat lelaki yang efektif untuk stamina lelaki diranjang, karena sudah banyak yang membuktikan khasiatnya yang luar biasa, biasanya dimakan 2 jam sebelum berhubungan intim.


Khasiat Telur Ayam Kampung Untuk Stamina Lelaki Di Ranjang:  • Protein.


Protein yang terkandung di dalam telur ayam menjadikan lelaki lebih berstamina, tidak mudah  letih. Protein berguna sebagai komponen utama pembentuk otot, memiliki otot yang berketak serta kuat khususnya pada bagian alat vital lelaki menjadikannya lebih kuat dan bertenaga serta bertahan lama saat berhubungan intim.  • Vitamin B1.


Vitamin B1 dengan nama lain Tlamin yang diperlukan oleh tubuh untuk transmisi saraf dan produksi energi , apabila seorang lelaki kekurangan Tlamin maka di pastikan kekurangan energi, sehingga menjadikan lelaki keletihan dan cepat mengalah dalam hubungan intim.  • Vitamin C.


Menjaga kesegaran tubuh serta meningkatkan reproduksi hormon Testosteron secara optimal, bahkan ada sebuah pendapat yang mengatakan bahwa makan telur ayam kampung boleh menghasilkan lebih banyak  sperma.


Jom, kita lihat bagaimana untuk menyediakan kuat pria berbahan Madu dan Telur ayam kampung. Mari kita simak dan bisa kita praktekkan sendiri untuk membuat obat kuat sex agar bisa kuat dan tahan lama di ranjang.


Untuk Membuatnya Sebagai Berikut:  • Resepi ubat kuat yang pertama: Sediakan 5 butir siung bawang putih yang di haluskan, kemudian di aduk dengan satu butir kuning telur ayam kampung serta satu sendok makan madu asli. Konsumsi secara rutin 2X sehari.


  • Resepi jamu ubat kuat yang kedua: Sediakan satu sendok makan perasan air kunyit dan setengah sendok makan perasan air jeruk nipis di tambah satu butir kuning telur ayam kampung serta satu sendok makan madu asli semua di campur dan di aduk sampai merata. Setelah selesai konsumsi 2X sehari.


  • Resepi ubat kuat lelaki yang ketiga: Sediakan 30 gram merica yang di haluskan dan satu tangkai petai china  yang sudah di haluskan serta dua butir kuning telur ayam kampung dan di campur dengan satu sendok madu asli kemudian di campur semua bahan-bahan tersebut dan di aduk secara merata. Setelah jadi konsumsi 2X sehari.


Jika Anda malas untuk membuatnya dan alergi dengan telur ayam kampung , Maka ada PENYELESAIAN untuk membeli Ubat kuat LELAKI secara online.

Di Antara kedai Online Yang Menjual Ubat Kuat lelaki Dan MAMPU Ereksi Berjam-Jam Sila  Kunjungi <<klikDi Sini>>


+FORMULATED  PURELY, DI EKSTRAKAN MENGGUNAKAN NANOCELLTECH PROCESSING TECHNOLOGY 

<<klikDi Sini utk maklumat lanjut>>

++GABUNGAN RAMUAN HERBAL ASLI KELELAKIAN DAN VITAMIN B1, B6, B12 DARI TIMUR DAN BARAT.++UNTUK KESIHATAN DAN KEGHAIRAHAN LELAKI SEJATI.

<<klikDi Sini utk maklumat lanjut>>

No comments:

Post a comment